Crystal Nails csiszológép

A körömépítés nemcsak magából a zselé felviteléből és a felület díszítéséből áll, hanem a régi eltávolítását is magába foglalja. A Crystal Nails csiszológép segítségével egyszerűen és biztonságosan eltávolítható a zselé és tökéletesen sima felület érhető el. Miért használjunk a reszelő mellett a csiszológépet is?

A reszelő természetesen nem marad ki a műveletből, hiszen a köröm formáját általában ennek segítségével alakítják, azonban a csiszológép használatával sokkal gyorsabban eltávolítható a zselé. Ezen kívül, ezzel az eszközzel a nehezebben elérhető területekhez is sokkal jobb a hozzáférés.

A Crystal Nails csiszológép, a márka többi termékéhez hasonlóan, rendkívüli precizitásáról és tartósságáról híres. A fogtechnikai műszergyártó által gyártott prémiumminőségű eszköz a hosszan csapágyazott forgótengelye által, még több erőt és totális rezonanciamentességet biztosít. A csiszolófej csere egyetlen mozdulattal megoldható. Ha egy igazán professzionális gépet keres, akkor Önnek mindenképpen a Crystal Nails csiszológépet ajánljuk!

Print Friendly, PDF & Email