Egyedivé varázsolják az unalmas falakat

A termék nagyon népszerű, a strapabíróságának köszönhetően. A fűrészporos tapéta egyik legnagyobb előnyeihez sorolható, hogy több alkalommal átfesthető, jól szellőzik illetve a nedvességet is szabályozni tudja. Antiallergén, így akár gyerek- vagy hálószobába is felhelyezhető.

Falra, esetleg mennyezetre is tökéletes választás lesz. Abban is különbözik a többi darabtól, hogyha a ragasztásnál az illesztések nem túl tökéletesek, akkor ki tudja a hibákat javítani egy kis festékkel. Mivel apró kis szemcséket tartalmaz, ezért óvatosan kell tisztítani a portól.

A fűrészporos tapéta festhető zománc-, diszperziós-, latex festékkel egyaránt, ami bármilyen színben megfelelő lesz. Arra mindenképp figyeljen, hogy az adott színezék ne csepegjen le, mivel az a száradás után nem mutat előnyösen.

Akár 6-8 alkalommal is történhet ez a művelet, ami körülbelül 10-15 évet jelent. Ha ez az időszak eltelt és veszít a minőségéből, akkor le kell szednie és újat kell felhelyeznie. A fűrészporos tapétát nem szabad a régire helyezni, mivel nem előnyös.

Print Friendly, PDF & Email