A fenyőmag mézzel kiválóan tartosítható

A fenyőmag mézzel kiválóan tartosítható

Egy mag, amit még néhány nagyobb egészséggel kapcsolatos oldal is a legegészségesebbek közé sorol. Szervezetünkre gyakorolt számos pozitív hatása mellett, a fenyőmag szuperélelmiszernek számít. Azt mondják, hogy naponta egy maréknyi belőle egészségesen tartja a szívet és a koleszterinszintet is egyensúlyozza. Mindemellett a fenyőmag még fogyasztó hatással is bír, ugyanis az anyagcsere folyamatokba besegít, plusz késlelteti a bőr öregedését és hidratál.

Étkezések alkalmával is felhasználható, lehet ropogós feltét édességekre, hozzáadható teljes kiőrlésű lisztekhez, kenyérhez, megszórható vele a saláta, ehető hússal, hallal, zöldségekkel egyaránt. Telve van vitaminokkal és bőven található benne antioxidáns is.

Tehát, bárhogy is nézzük, a fenyőmag egy varázslatos mag. Ha tartósítani akarjuk, akkor figyeljünk oda, hogy ne avasodjon meg! Körülbelül 1 hónapig bírja száraz, hűvös helyen, de mélyhűtőben akár 3 hónapot is kibír. A leginkább megfelelő konzerváló szer számára a méz, ráadásul együtt még finomabb is.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás