Ínycsiklandó finomság a gabonakolbász

Ínycsiklandó finomság a gabonakolbász

A különféle húsos ételeknek egyre több alternatívájuk van. Gondolta volna, hogy létezik például húsmentes kolbász is? Bár sokunknak ismeretlenül csenghet a gabonakolbász fogalma, érdemes megismerkedni ezzel a finomsággal.

Fantasztikus az íze, illetve számtalan pozitív élettani hatással is bír. Bár nagyon sokan úgy gondolják, hogy a húsmentes és a vegán étkezés gyakorlatilag egyet jelent a kulináris élményekről való lemondással, ennek ellenkezőjére ékes bizonyíték a gabonakolbász.

Teljes egészében természetes összetevőkből áll ez a finomság, és otthon is el lehet készíteni. A világhálón jobbnál jobb receptek fedezhetőek fel, amelyeket betartván, rendkívül ízletes, egészséges gabonakolbász állítható elő még a kevésbé gyakorlott személyek által is.

A búzahús, más néven szejtán

Egyre többen vannak manapság, akik elhatározták, hogy teljes életmódváltást visznek véghez, és minél hosszabb ideig megtartják az egészségüket. Körükben roppant népszerű a búzahús, mivel nekik szükséges pótolniuk a húsban lévő fehérjéket.

A terméket sokan hasonlítják a húshoz állagában, bár csekély a hasonlóság. A felhasználási lehetőségekben azonban van valamennyi egyezés a hús és a búzahús között. Az alapanyagból ínycsiklandozó ételeket lehet elkészíteni, hiszen ízlés szerint rántható, szeletelhető, egészben megsüthető, de raguként vagy pörköltként is felhasználható.

Képzelje el, hogy pörköltet főz hagyományosan, ugyanazokat a köreteket készítheti el hozzá, mintha húsból főzne, de az eredmény kifejezetten egészséges, húsmentes vacsora lesz! Ehhez csak búzahús szükséges.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás