Mi az Árpád pálinka sikerének titka?

Mi az Árpád pálinka sikerének titka?

Ha szeretne különleges élményben részesülni, akkor kóstolja meg ezt a sokak által kedvelt italt! A főzőmester garantálja az Árpád pálinka kiváló minőségét. Egy családi kisüzemben készül Békéscsabán, pontosabban a Kisrét tanyavilág területén fellelhető főzdében.

Az előállítása a hagyományos kisüsti, illetve a modern oszlopos berendezésekben történik. Az erjesztők számítógépes vezérlésűek. A gyártó családnak saját gyümölcsösei vannak, vagyis semmit sem bíznak a véletlenre.

Az üzemben 15 fős kollektíva tevékenykedik, akikre jellemző a maximalizmus. Az Árpád pálinka rengeteg díjjal büszkélkedhet, ami azt bizonyítja, hogy szeretettel, szenvedéllyel és persze hozzáértéssel készül.

Sokféle ízesítésben szerezhető be, így mindenki kedve szerint választhatja ki, hogy milyen aroma kerüljön a poharába. Az ital kivitelezésében a család női tagjai is szerepet vállalnak. Az Árpád pálinka egy olyan párlat, amire egész Magyarország büszke. Ha a baráti összejövetelek során az asztalra kerül egy-két palackkal, akkor a jókedv garantált.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás